Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mirel Rădoi, apariţie de jumătate de milion de euro! Ce maşină de lux conduce selecţionerul. "6 milioane de euro s-au dus pe maşini"

VIDEO | Mirel Rădoi, apariţie de jumătate de milion de euro! Ce maşină de lux conduce selecţionerul. "6 milioane de euro s-au dus pe maşini"

Diverse

Comentarii

Selecţionerul naţionalei de fotbal a României, Mirel Rădoi, este un împătimit al maşinilor şi ceasurilor. Cu banii strânşi în carieră, antrenorul face achiziţii scumpe. Luni, Rădoi a apărut cu un Rolls Royce Cullinan, una dintre maşinile sale.

VIDEO | Mirel Rădoi conduce un Rolls Royce Cullinan, care poate ajunge la 500.000 de euro

Luni, FRF a demarat campania de imunizare a loturilor naţionale, iar selecţionerul s-a prezentat pentru a lua parte. Mirel Rădoi şi-a făcut apariţia într-o maşină de lux. 

Antrenorul conduce un Rolls Royce Cullinan, maşină care poate fi cumpărată cu suma de jumătate de milion de euro, aproximativ, în funcţie de nivelul de dotări. 

Mirel Rădoi (39 ani), şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la FCSB, urmând din 2009 calea Arabiei Saudite. După aventura de la Al-Hilal, actualul selecţioner a mai trecut pe la echipe din Emiratele Arabe Unite (Al-Ain şi Al-Ahli) şi Qatar (Al Arabi), de unde s-a şi retras. Din toate aceste aventuri, Rădoi a strâns impresionanta sumă de aproximativ 15 milioane de euro.

Mirel Rădoi a câştigat 15 milioane de euro: "Vreo 6 s-au dus pe maşini"

"Eu am câştigat 15 milioane în toata cariera, din care vreo şase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri. Nu ştiu dacă sunt eu în măsură să îi consiliez (n.r. - pe fotbalişti), pentru că şi pasiunea mea sunt maşinile, aşa că... Dacă vei câştiga o sumă aşa de mare, e clar că cel mai indicat e să îţi cumperi un apartament sau o casă", a declarat Mirel Rădoi pentru AntenaSport, în urmă cu câteva luni. 

Afla mai multe despre: mirel radoirolls roycerolls royce cullinan 

viewscnt
Articole similare