Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO Mirel Rădoi, cu ochii pe primul meci al anului în Liga 1. Selecţionerul asistă la meciul de la Craiova

VIDEO Mirel Rădoi, cu ochii pe primul meci al anului în Liga 1. Selecţionerul asistă la meciul de la Craiova

Echipa națională

Comentarii

Noul selecţioner al naţionalei României, Mirel Rădoi asistă la primul meci al anului în Liga 1.

Partida dintre U Craiova şi Gaz Metan Mediaş, transmisă în direct de Telekom Sport se desfăşoară sub observaţia noului selecţioner al echipei naţionale, Mirel Rădoi.

Fără îndoială, selecţionerul urmăreşte la lucru o parte dintre jucătorii Craiovei, printre care Vătăjelu, Cicâldău, Mateiu, Dan Nistor sau chiar Andrei Ivan şi Valentin Mihăilă. Sergiu Buş şi Dumitru Cardoso de la medieşeni ar putea fi şi ei în atenţia noului selecţioner. Despre ultimul, Rădoi chiar a spus că ar fi interesat să-l aibă la echipa naţională.

Alex Cicâldău, unul dintre fotbaliştii pasibili de o selecţionare pentru meciul de baraj a marcat două goluri contra Mediaşului în prima repriză. La meci asistă printre alţii şi Eugen Neagoe. De asemenea, selecţionerul naţionalei de tineret, Adrian Mutu este şi el cu ochii pe primul meci al anului în Liga 1.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe