Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mirel Rădoi despre incidentul de la echipa mare: ”Probabil sunt câţiva care nu erau atenţi". Ce spune despre şansele naţionalei la Euro 2020

VIDEO | Mirel Rădoi despre incidentul de la echipa mare: ”Probabil sunt câţiva care nu erau atenţi". Ce spune despre şansele naţionalei la Euro 2020

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi face parte din delegaţia FRF care a plecat astăzi spre Italia, acolo unde vineri seară va participa la tragerea la sorţi a grupelor Euro Under 21 din 2019. Selecţionerul reprezentativei de tineret nu a putut evita întrebările legate de incidentul de la echipa naţională mare, dar nici nu s-a ferit să ofere un răspuns direct.

”Ar fi fost simplu pentru mine să vă răspund dacă nu aş fi avut acces către staff-ul echipei mari, să văd cum lucrează şi mi-e aproape imposibil să cred că jucătorii nu au ştiut” a explicat din start selecţionerul de la Under 21, atunci când a fost întrebat dacă jucătorii echipei mari ştiau sau nu în Muntenegru că mai au nevoie de un gol.

”Probabil că cei care zic în momentul de faţă că nu au ştiut, nu au fost atenţi. Dar din punctul meu de vedere e foarte clar că toată lumea ştia. Eu am văzut cum pregătesc ei un meci, stau nu ştiu câte zeci de minute să vorbească doar despre un corner şi atunci mi-e greu să cred că într-un moment din ăsta, decisiv să spunem aşa, staff-ul echipei naţionale nu ar ştii. Că jucătorii nu au fost poate atenţi la şedinţă sau în momentul când le-a fost comunicat, asta este altceva. Dar mi-e greu să cred că staff-ul sau Federaţia nu a ştiut despre aceste calcule. Când ele se făceau chiar şi înainte, haideţi să fim totuşi cât de cât realişti. Cred că în momentul de faţă trebuie să credem majoritatea şi nu două, trei cazuri izolate” a completat Mirel Rădoi.

Rădoi este convins că staff-ul echipei mari a pregătit o şedinţă în care jucătorilor li s-a explicat exact ceea ce trebuie să facă precum şi toate calculele necesare, dar selecţionerul Under 21 crede că anumiţi fotbalişti ai tricolorilor probabil că nu au fost suficient de atenţi în momentul în care li s-a explicat exact ceea ce trebuie să facă: ”E simplu. Ei în momentul când sunt şedinţele făcute de către staff la hotel, în vestiar, înaintea meciului, oriunde au loc, în autocar, când un antrenor le vorbeşte sau cineva din staff, ei trebuie să fie atenţi şi concentraţi. Din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte simple. Şedinţa asta a avut loc, oricine mi-ar spune, orice mi-ar spune, pentru că eu am văzut cum pregătesc ei meciul şi e clar că informaţia asta a ajuns şi la urechile jucătorilor. Doar că probabil sunt câţiva care nu erau atenţi şi cred că data viitoare ei vor fi cei mai atenţi” a mai spus selecţionerul naţionalei de tineret.

Euro 2020 se anunţă greu de atins după ce echipa naţională a ajuns în urna a patra valorică. Mirel Rădoi rămâne optimist şi spune că depinde calificarea tricolorilor şi de norocul pe care ni-l rezervă tragerea la sorţi: ”Depinde şi de echipele care vor fi în grupă cu noi, pentru că dacă picăm Franţa, Germania urna 1, urna 2, va fi foarte greu. Din punctul meu de vedere nu e o tragedie, aşa cum s-a arătat în ultimele zile că dacă promovam în urna a 3-a era calificarea asigurată. Din punctul meu de vedere urna a 3-a şi urna a 4-a sunt foarte echilibrate” a explicat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel rădoiechipa naţionalăunder 21incidentcosmin contrafrf 

viewscnt
Articole similare