Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mirel Rădoi, discuţie cu oficialul echipei care i-a provocat coşmaruri unui tricolor! Ce s-a întâmplat după meciul FCSB - FC Basel 0-1

VIDEO | Mirel Rădoi, discuţie cu oficialul echipei care i-a provocat coşmaruri unui tricolor! Ce s-a întâmplat după meciul FCSB - FC Basel 0-1

Superliga

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, a purtat o discuţie amicală cu directorul sportiv al lui MOL Fehérvár FC, Zoltán Kovács, cei doi fiind prezenţi la primul amical din iarnă a lui FCSB.

Vicecampioana României a pierdut, scor 1-0, meciul cu FC Basel, la care au asistat mai multe personalităţi, printre care Mirel Rădoi şi oficialul lui MOL Fehérvár FC.

La finalul partidei, cei doi au dialogat în tribună şi au zâmbit, semn că tensiunile în privinţa lui Adrian Rus au încetat. 

Adrian Rus, pedepsit de Mol Fehervar

Fundaşul central al celor de la Mol Fehervar din Ungaria, Adrian Rus, de 23 de ani, cu dublă cetăţenie română-ungară, a fost pedepsit de echipa sa, deoarece a acceptat convocarea la naţionala de seniori a României.

La acea vreme, informaţia a fost oferită de selecţionerul Cosmin Contra, cel care a afirmat că oficialii echipei din Ungaria au pus presiune pe Adrian Rus ca să aleagă naţionala maghiară. Experienţa de la Campioantul European de Tineret, unde Adrian Rus a reprezentat România, l-a făcut pe tânărul fundaş să-şi păstreze opţiunea iniţială şi să nu schimbe taberele.

Adrian Rus a început fotbalul în Ungaria, la Fehergyarmat. În anul 2016, s-a transferat la Balmazujvaros, pentru care a evoluat două sezoane. În anul 2018 se transferă la Akademia Puskas, însă a fost împrumutat în România, la OSK Sepsi. În vara lui 2018, Rus a fost achiziţionat de MOL Fehervar - echipă controlată de premierul Ungariei, Viktor Orban.

În acest sezon, românul a jucat în 9 meciuri pentru echipa din Ungaria.

 

Afla mai multe despre: mirel radoidirector sportiv mol vidiadrian rusnationalaselectione romania 

viewscnt
Articole similare