Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mirel Rădoi este cinic înainte de semifinala cu Germania: "Putem întâmpina probleme destul de mari"

VIDEO | Mirel Rădoi este cinic înainte de semifinala cu Germania: "Putem întâmpina probleme destul de mari"

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi, selecţionerul României, a declarat ce trebuie să facă elevii săi pentru a îşi asigura calificarea în semifinală şi totodată a trans un semnal de alarmă pentru Radu & compania.

"Va trebui să înscriem mâine seară, pentru că nu am făcut-o în ultima partidă şi trebuie să arătăm că nu degeaba am ajuns pe locul doi la echipa cu cele mai multe goluri înscrise. În al doilea rând cred că atâta timp cât nu vom primi gol şi vom fi foarte organizaţi putem să punem probleme mari Germaniei mâine seară. Sunt destul de periculoşi când au mingea, sunt dinamici, fac un pressing agresiv, dacă nu vom fi receptivi putem întâmpina probleme destul de mari", a spus Mirel Rădoi la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Germania, din semifinala Campionatului European U21. 

Totodată, Rădoi a confirmat că a pregătit şi loviturile de departajare, în cazul în care va fi egalitate după 120 de minute: "Absolut, nu ne scapă niciun detaliu", a fost răspunsul selecţionerului. 

Atacantul naţionalei, George Puşcaş, aşteaptă cu nerăbdare meciul de joi seară: "Mâine va fi un meci frumos, un meci important. Va trebui să ne bucurăm toţi de acest moment".

Afla mai multe despre: romania u21echipa nationalamirel radoi 

viewscnt
Articole similare