Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Mirel Rădoi, explicaţie surprinzătoare pentru titularizarea lui Andrei Vlad contra Ucrainei: "Noi avem de obicei aceste principii"

VIDEO | Mirel Rădoi, explicaţie surprinzătoare pentru titularizarea lui Andrei Vlad contra Ucrainei: "Noi avem de obicei aceste principii"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi, a explicat titularizarea portarului Andrei Vlad în faţa lui Mihai Aioani.

Mai întâi, Mirel Rădoi i-a dat replica lui Viorel Moldovan, care a declarat că nu îşi explică decizia selecţionerului.

"Dacă aş sta după fiecare coleg în parte, să stau să îi explic, asta înseamnă că nu am mai avea timp să antrenăm.

Eu am explicat şi la conferinţa de presă care a fost motivul. Noi avem de obicei aceste principii ofensive, începem cu nişte construcţii elaborate. Iar Vlad are un plus de tehnică la jocul de picior şi nimic mai mult. Eu nu sunt pus aici pentru a face bine sau rău unui anume jucător, pentru a-i creşte sau a-i scădea cota. Eu sunt pus aici pentru a face rezultate şi a încerca oarecum să schimbăm mentalitatea jucătorilor. Indiferent de terenul pe care vom juca, acasă sau în deplasare, să încercăm să ne impunem jocul.

Încercăm ca fiecare în parte, dacă are vreo problemă la echipa de club, în momentul când ajung la noi, să încerce să se concentreze pe ceea ce facem noi, pentru că este puţin diferit ceea ce fac la club", a declarat Mirel Rădoi.

România Under 21 întâlneşte Irlanda de Nord U21, luni, în preliminariile CE-2021

Reprezentativa Under 21 a României ţinteşte o nouă calificare la turneul final după cea din acest an. După un eşec cu Danemarca, scor 2-1, "tricolorii" mici s-au impus în faţa Ucrainei la Ploieşti, iar luni vor evolua contra Irlandei de Nord, de la ora 20.30.

viewscnt
Articole similare