Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mirel Rădoi la momentul adevărului: ”Nu aş fi avut loc in primul 11 de astăzi” Interviul complet îl vezi AICI

VIDEO | Mirel Rădoi la momentul adevărului: ”Nu aş fi avut loc in primul 11 de astăzi” Interviul complet îl vezi AICI

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi, selecţionerul neînvins în meciurile oficiale al echipei naţionale de tineret recunoaşte sincer că nu ar fi avut loc în actualul 11 al selecţionatei pe care o conduce.

Vizibil răguşit după meciul cu Croaţia, dar la fel de echilibrat şi modest, selecţionerul Naţionalei de Tineret a României spune că dacă ar fi avut în prezent vârsta care l-ar fi făcut pasibil de selecţie la Under 21, nu ar fi putut juca titular în echipa României: "Nu prea am timp sa ma gandesc la mine, fiecare din staff  trebuie sa faca ceva si sa fie alaturi de baieti. Daca as avea 21 de ani  nu as fi in primul 11. Greu, greu de spus în momentul de faţă pentru că la nivel de fundaşi centrali şi mijlocaşi centrali probabil că aş fi al 23-lea jucător la Euro din primii 11." a mărturisit Mirel Rădoi pentru FRF TV.

România U21 a spulberat Croaţia U21 în meciul de debut de la Campionatul European de Tineret. A fost prima victorie din istorie pentru naţionala de tineret a României la un astfel de turneu final.

Băieţii lui Rădoi vor evolua acum contra Angliei, una dintre favoritele turneului. Selecţionerul rămâne optimist şi spune că nu poate garanta că primul 11 care a jucat excelent contra Croaţiei nu se va schimba în meciurile următoare: ”E foarte greu de spus. Pentru că jucăm în interval scurt de timp şi avem nevoie de prospeţime. Vom vedea dacă ne putem pe aceeaşi jucători după loviturile pe care le-au suferit băieţii şi recuperarea care va fi”.

Întrebat ce ar face dacă ar fi selecţionerul Angliei înainte de meciul cu România, selecţionerul a mărturisit: Cred că spre deosebire de meciul cu Franţa o răbdare mult mai mare în posesie, ne-ar face ca şi noi să risipim mai multă energie să cedăm şi la un momentdat când le vom ceda spaţii e clar că distanţa între linii îi va avantaja şi în dueluri unu contra unu mereu Anglia va avea avantaj”

A certat Mirel Rădoi vreodată un jucător? Una dintre întrebările provocate la care selecţionerul a răspuns din nou, elegant: ”Depinde ce înseamnă certat. Dacă trebuie să le spun unde au greşit o fac. Dacă ne referim la unele episoade neplăcute în România, să înjur, nu am făcu-o la U21, la Steaua şi nu o voi face în viaţa mea”

”Anglia are un ritm mult mai ridicat decât Croaţia!”

”Va fi foarte dificil să stăm sus în pressing pentru că jucând şi la 6 jumătate, la fel cum a fost şi contra Croaţiei, consumul de energie va fi foarte mare pentru că temperatura a fost foarte ridicată, 35 de grade la ora jocului, la sol, cu apa care e dată pe gazon e undeva la 40 grade, dar la fel pe început de meci vom încerca să stăm cât mai sus. După aceea evident că Anglia are un ritm mai ridicat în timpul meciului decât Croaţia şi ne va fi greu să rămânem în jumătatea adversă. E clar că organizarea defenisivă va trebui să primeze contra Angliei” a mai spus Mirel Rădoi pentru FRF TV. Interviul complet de pe canalul FRF TV, mai jos. 

Afla mai multe despre: mirel rădoiechipa naţionalăunder 21 

viewscnt
Articole similare