Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mirel Rădoi nu este surprins de situaţia FCSB-ului: ”Când am plecat de acolo, am avertizat că se va ajunge aici”. Noi critici pentru Gigi Becali

VIDEO | Mirel Rădoi nu este surprins de situaţia FCSB-ului: ”Când am plecat de acolo, am avertizat că se va ajunge aici”. Noi critici pentru Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Mirel Rădoi spune că nu este foarte surprins de poziţia pe care FCSB o ocupă în clasament, deoarece a avertizat încă de când a întrerupt colaborarea cu Gigi Becali că se va ajunge în această situaţie.

FCSB a reuşit să aduce doar 7 puncte în 8 etape şi ocupă doar locul 10 în clasament, la 11 puncte distanţă de liderul CFR Cluj. Mirel Rădoi, cel care a antrenat la FCSB în perioada iunie - noiembrie 2015 şi care l-a criticat deseori pe Gigi Becali pentru modul în care conduce echipa - spune că nu este surprins.

”(Despre FCSB pe ultimul loc) Pfff, cred că niciodată, nu-mi amintesc să fi fost pe ultimele două locuri Steaua şi Dinamo. (Era de aşteptat?) Din păcate, am fost acuzat când am plecat, când am spus că Steaua va ajunge aici peste 5-6 ani, m-au contrazis şi au făcut-o mult mai devreme. La momentul respectiv am fost acuzat, totul părea a fi întâmplător. Din păcate, s-a ajuns la această situaţie. Chiar dacă sunt aproape în clasament, situaţia celor două echipe e puţin diferită.

(Jucătorii de la FCSB cum sunt?) Au ajuns târziu aseară, am discutat foarte puţin, îi facem să înţeleagă mereu că ce se întâmplă aici, e puţin diferit de ce se întâmplă la club. În situaţia în care presiunea rezultatului va fi a noastră, a staff-ului.

(Îi inţelegi pe antrenorii care vin la FCSB?) Nu ştim în momentul de faţă de ce a acceptat, ce îşi propune Bogdan Vintilă. Probabil că, în sfârşit, îl va face pe patron să înţeleagă că tot ce se întâmplă în jurul echipei, în legătură cu antrenamentele, strategie şi de planul unui meci aparţin de antrenor. Dacă mai departe el crede că nu se compromite venind la Steaua şi are capacitatea să-l facă pe patron să înteleagă, e treaba lui. E clar că, în momentul de faţă, oricine ar fi venit, pare din exterior că s-ar compromite pentru că nu are nicio putere de decizie.

(Chiar crezi că se mai poate schimba Gigi?) Foarte bine nu-l cunosc pentru că şi eu m-am înşelat acum patru ani. Nu, dacă n-a făcut-o în cei patru ani plus ce s-a întâmplat înainte, îi va fi foarte greu să se abţină. Probabil va reduce implicarea lui la echipă, poate aici se va schimba puţin, dar să nu mai facă nicio schimbare sau propunere, nu cred că se va abţine. Probabil când îşi va construi o strategie de a transfera jucători pe posturile pe care au nevoie, probabil atunci vor avea un lot echilibrat şi probabil rezultatele nu vor mai fi la fel de slabe cum sunt acum. Ce se întâmplă la CFR, în momentul în care antrenorul a fost lăsat să facă toate transferurile şi toate poziţiile să fie foarte bine acoperite, probabil atunci poţi să pui toate bileţelele într-o căciulă, poţi extrage orice că ai doi jucători la fel de buni pe poziţie, ceea ce la Steaua în momentul de faţă nu se întâmplă”
, a comentat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare