Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mirel Rădoi, Petre Marin, Paraschiv şi Gigel Coman, meci caritabil pentru o fetiţă bolnavă de cancer

VIDEO | Mirel Rădoi, Petre Marin, Paraschiv şi Gigel Coman, meci caritabil pentru o fetiţă bolnavă de cancergalerie foto

Special

Comentarii

Foştii jucători ai roş-albaştrilor s-au întâlnit din nou pe teren: au disputat un meci caritabil, pentru a ajuta un copil cu probleme de sănătate.

A fost prezent şi selecţionerul naţionalei de tineret, Mirel Rădoi. Nu au uitat de echipa lor de suflet, căreia îi ţin pumnii în lupta pentru titlu.

”Sunt cu sufletul alături de ei, mi-aş dori ca ei să reuşească să câştige acest campionat, pentru că au trecut 3 ani de zile de când nu au mai reuşit să câştige titlul, iar pentru Steaua primul meci înseamnă foarte mult. Mihai Teja încet, încet începe să îşi pună amprenta pe ceea ce el pregăteşte sau ceea ce el îşi doreşte de la echipa pe care el o antrenează”, spune Petre Marin.

”Favoritele le văd în ordinea în care sunt acum în clasament. Steaua şi-a câştigat meciurile de pe teren propriu, a avut probleme în deplasare”, a comentat Sorin Paraschiv.



Meci caritabil pentru o fetiţă diagnosticată cu neuroblastom

Reuniţi sub denumirea Old New Stars, foşti jucători precum Mirel Rădoi, Sorin Paraschiv, Petre Marin sau Gigel Coman s-au reunit pentru a ajuta o fetiţă care se luptă cu cancerul. Adversari le-au fost cei din naţionala artiştilor.

În 2015, când avea doar patru ani, Antonia a fost diagnosticată cu neuroblastom pe glandele suprarenale, cu grad ridicat de malignitate. A urmat o perioadă foarte grea şi costisitoare. Antonia are nevoie în continuare de mulţi bani pentru a-şi continua tratamentul, iar cei care vor să o ajute o pot face în conturile de mai jos:

Afla mai multe despre: petre marinantonia 

viewscnt
Articole similare