Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mirel Rădoi, prezent la meciul dintre Miercurea Ciuc şi Dinamo. Pe cine urmăreşte selecţionerul naţionalei de tineret

VIDEO | Mirel Rădoi, prezent la meciul dintre Miercurea Ciuc şi Dinamo. Pe cine urmăreşte selecţionerul naţionalei de tineret

Cupa României

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Mirel Rădoi, a mers, joi, la meciul dintre Miercurea Ciuc şi Dinamo, din optimile de finală ale Cupei României.

Rădoi are ce să vadă la Miercurea Ciuc. Mircea Rednic a trimis doi jucători U-21 încă din primul minut, pe fundaşul Denis Ciubotariu şi pe atacantul Robert Moldoveanu, în timp ce alţi patru jucători eligibili pentru naţionala lui Rădoi se află pe banca de rezerve a "câinilor". Este vorba despre portarul Mihai Eşanu, fundaşul Ricardo Grigore, mijlocaşul Andrei Tîrcoveanu şi atacantul Mihai Neicuţescu.

În urmă cu două zile, Rădoi a asistat şi la meciul dintre Turris-Oltul Turnu Măgurele şi Universitatea Craiova, câştigată de echipa antrenată de Devis Mangia, cu scorul de 4-1.

Tehnicianul în vârstă de 37 de ani se pregăteşte pentru Campionatul European de tineret de vara viitoare şi îşi face atent temele, asistând des şi la meciurile de Liga 1. În octombrie, echipa naţională de tineret a României s-a calificat la turneul final din Italia şi San Marino, în premieră după 21 de ani.

Afla mai multe despre: radoitineretdinamo 

viewscnt
Articole similare