Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mirel Rădoi, pus în dificultate de o întrebare la conferinţa de presă: "Simt o capcană aici, indiferent de răspunsul meu"

VIDEO | Mirel Rădoi, pus în dificultate de o întrebare la conferinţa de presă: "Simt o capcană aici, indiferent de răspunsul meu"

Echipa națională

Comentarii

Considerate la începutul sezonului drept principalele favorite în cursa pentru titlu, CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova continuă să-şi dezamăgească fanii în play-off. În ultima etapă disputată, cele trei n-au reuşit să se impună şi au pierdut puncte surprinzător cu Sepsi, cu Clinceni şi cu FC Botoşani.

Întrebat dacă este mulţumit de nivelul fotbalului din Liga I, Mirel Rădoi a izbucnit în râs.

"Întrebarea nu e rea, dar simt o capcană aici. Indiferent de răspunsul meu. Aşa cum vreau şi de la echipa pe care o antrenez, aşa îmi doresc şi de la alte echipe să joace din ce în ce mai bine, astfel încât jucătorii să aibă un ritm şi mai intens, să stea mult mai bine din punct de vedere fizic.

Acum intervine şi strategia fiecărui club, fiecare antrenor are propria lui strategie. Unii poate au nevoie de puncte şi sacrifică spectacolul. Chiar am fost prezent alături de staff-ul meu la câteva meciuri. Am încercat să ne facem o statistică proprie, am luat toate meciurile din două etape consecutive şi am numărat toate iniţierile de la portar. Şi am găsit în 12 partide doar 3 iniţieri de la portar, câte am făcut noi în meciul cu Germania.

Cineva poate să vină şi să-mi spună că eu sunt la echipa naţională şi că e normal, că am cei mai buni jucători din ţară. Şi atunci ne putem acuza reciproc, dar trebuie să găsim soluţii. Se poate, e loc şi de mai bine" , a spus Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare