Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Mirel Rădoi recunoaşte discuţiile cu Ştefan Radu, pentru revenirea la echipa naţională: "Cu siguranţă, se va întâmpla asta"

VIDEO | Mirel Rădoi recunoaşte discuţiile cu Ştefan Radu, pentru revenirea la echipa naţională: "Cu siguranţă, se va întâmpla asta"

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale, a recunoscut că va discuta cu mai mulţi jucători, printre care şi Ştefan Radu, pentru a-i readuce la prima reprezentativă.

Întrebat dacă a luat legătura cu Ştefan Radu, Mirel Rădoi s-a ferit să răspundă concret.

Mirel Rădoi recunoaşte că îl va contacta pe Ştefan Radu

"N-ar fi frumos să vă răspund la întrebarea asta nici pozitiv, nici negativ. Dacă v-aş răspunde pozitiv, l-aţi suna pe el, dacă aş răspunde negativ, toate criticile ar veni spre mine de ce n-am luat legătura cu el. Cu siguranţă vom ajunge să discutăm cu el. Până la urmă raspunsul e al jucătorilor, indiferent că vorbim despre Săpunaru, Bogdan Stancu sau el, răspunsurile sunt ale lor"

Întrebat dacă a luat legătura cu aceştia din urmă, Rădoi a izbucnit în râs: "Sunt în situaţia asta dacă vă răspund. Nu este pentru nimeni un subiect închis echipa naţională".

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe