Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Mirel Rădoi şi Adi Mutu au fost în cantonamentul FCSB-ului: ”Ne dai şi nouă o minge să ne jucăm”

VIDEO | Mirel Rădoi şi Adi Mutu au fost în cantonamentul FCSB-ului: ”Ne dai şi nouă o minge să ne jucăm”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi şi Adi Mutu, selecţionerii primelor două reprezentative de fotbal, au fost astăzi în vizită în cantonamentul FCSB-ului şi au asistat la antrenamente.

Mirel Rădoi şi Adrian Mutu pregătesc intens meciurile care urmează pentru selecţionatele pe care le antrenează. Dacă selecţionerul de la seniori se află deja de câteva zile în Spania, Adi Mutu a ajuns ieri. Cei doi vor asista la amicalele echipelor româneşti, dar şi la antrenamente, pentru a-i urmări pe jucătorii care urmează să fie convocaţi la seniori şi la tineret.

Astăzi, cei doi au mers în baza în care se pregăteşte FCSB şi au asistat la antrenamentul susţinut de Bogdan Argeş Vintilă.  ”Ce cuplu la naţională, Mirel şi cu Adi”, a comentat un bărbat aflat prin preajmă. ”Atunci ne dai şi nouă o minge, ne jucăm”, i-a răspuns amuzat Mirel Rădoi.

Joi, Mirel Rădoi a asistat şi la amicalul susţinut de FCSB cu FC Basel, pierdut de bucureşteni cu 1-0.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe