Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Miriuţă a recunoscut superioritatea lui Sepsi: "Putea să fie 2-0 pentru ei". Motivul pentru care a schimbat sistemul

VIDEO | Miriuţă a recunoscut superioritatea lui Sepsi: "Putea să fie 2-0 pentru ei". Motivul pentru care a schimbat sistemul

Hermannstadt​

Comentarii

Vasile Miriuţă a revenit în această iarnă în Liga 1, pe banca lui Hermannstadt, dar primul meci la noua echipă nu a fost cel dorit pe tehnician. Sibienii au terminat la egalitate, 2-2, pe teren propriu cu Sepsi, însă antrenorul recunoaşte că echipa sa putea pierde.

Antrenorul a dezvăluit că jocul slab al echipei sale l-a făcut să schimbe sistemul, astfel rezultatul final putea fi mult mai rău. 

"Ne-au dominat în prima repriză, acesta e adevărul. Cred că putea să fie 2-0 pentru ei. Am început în 3-5-2, dar am schimbat, pentru că dacă rămâneam în 3-5-2 până la pauză cred că era 3-0 pentru Sepsi, trebuie să recunosc", a declarat Vasile Miriuţă la finalul partidei. 

Un factor important în revenirea lui Hermannstadt au fost şi suporterii prezenţi pe arena din Sibiu, aşa cum a menţionat şi Miriuţă: "Am găsit un public minunat. Sincer, de mult nu am mai trăit cu aşa public în spate. Ne-au încurajat din primul minut şi la 1-0 şi la 2-1 pentru Sepsi ne-au încurajat. Ne-au îmins de la spate şi au simţit şi jucătorii, am simţit-o şi eu pe margine".

Afla mai multe despre: vasile miriutahermannstadt 

viewscnt
Articole similare