Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Miriuţă acuză arbitrajul pentru situaţia de la Hermannstadt: "Azi aveam 30 de puncte şi eram şi eu în vacanţă la grătare"

VIDEO | Miriuţă acuză arbitrajul pentru situaţia de la Hermannstadt: "Azi aveam 30 de puncte şi eram şi eu în vacanţă la grătare"

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a pierdut, în deplasare, scor 1-2, cu FC Voluntari, meci în urmă căruia ilfovenii s-au salvat de la retrogradare, în timp ce sibienii încă se lupta în zona roşie a clasamentului. "Finala" va fi în ultima etapă, cu Dunărea Călăraşi, iar Vasile Miriuţă ştie cum s-a ajuns în această situaţie disperată.

"Au fost acele arbitraje nefavorabile pentru noi. Nu trebuie să mă ajuţi. Dă-mi ce am, nu mă ajuta. Dacă îmi dădea ce aveam cu Călăraşi şi cu Botoşani azi aveam 30 de puncte şi eram şi eu în vacanţă la grătare azi. Am mai spus şi eu am greşit şi jucătorii, trebuie să o scoatem duminică", a zis antrenorul de la FC Hermannstadt la finalul meciului. 

Tot la microfonul Telekom Sport, Miriuţă nu a nominalizat un arbitru, dar un singur lucru îşi doreşte: "Indiferent cine vine, să arbireze corect".

Meciul din ultima etapă a play-out-ului, FC Hermannstadt - Dunărea Călăraşi, va fi în direct la Telekom Sport. Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Ia-ţi pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus.

Afla mai multe despre: miriutahermannstadt 

viewscnt
Articole similare