Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Miriuţă, dezamăgit de rezultatul partidei cu FCSB: "A fost un meci pe care nu trebuia să-l pierdem niciodată"

VIDEO | Miriuţă, dezamăgit de rezultatul partidei cu FCSB: "A fost un meci pe care nu trebuia să-l pierdem niciodată"

Cupa României

Comentarii

Hermannstadt a fost aproape de a produce surpriza în sferturile de finală ale Cupei României, a condus până în minutul 84, însă FCSB a întors scorul prin autogolul lui Luchin şi prin golul marcat de Coman şi a obţinut calificarea în semifinale.

"A fost un joc pe care nu trebuia să-l pierdem niciodată, dar în fotbal, dacă îţi pierzi concentrarea pe final, se poate întâmpla acest lucru. În primul rând, ţin să-mi felicit băieţii, au jucat minunat, 85 de minute am fost echipa mai bună pe teren, dacă făceam 2-0, se termina normal partida. Felicit publicul, care a venit şi de această dată în număr mare, a fost alături de noi pe toată durata partidei.

Am fost peste ei, dar nu întotdeauna câştigă echipa cea mai bună. Au jucători foarte buni, individual. S-a văzut când au intrat Coman şi Man, sunt doi jucători foarte buni, cam ei au făcut diferenţa, dar nu am ce să le reproşez băieţilor, nici lui Luchin. N-a vrut nici Luchin să dea autogol acolo, la golul doi trebuia să fim mai atenţi. Dacă eram mai concentraţi şi mai inspiraţi, la 1-0 chiar am avut 3-4 situaţii de a marca, trebuia să închidem jocul" , a spus Vasile Miriuţă.

Afla mai multe despre: hermannstadtfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare