Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Miriuţă este conştient că nu poate face minuni la Hermannstadt: "Nici dacă îl aduci pe Mesia..."

VIDEO | Miriuţă este conştient că nu poate face minuni la Hermannstadt: "Nici dacă îl aduci pe Mesia..."

Hermannstadt​

Comentarii

Hermannstadt putea să ia toate cele trei puncte din deplasarea de la Voluntari, dar echipa sa a fost egalată în minutul 90 şi Vasile Miriuţă recunoaşte că este supărat că a câştigat doar un punct.

"Sunt un pic supărat, dar mie îmi trece supărarea repede. Nu am de ce să fiu supărat, mai ales pe băieţi, care, după părerea mea, au jucat şi azi foarte bine, au făcut o partidă bună. Meritam să câştigăm, dar ăsta e fotbalul", a spus Miriuţă la finalul partidei. 

Tehnicianul este conştient că într-o perioadă atât de scurtă nu poate schimba radical jocul echipei, dar speră să salveze echipe de la retrogradare: "E normal, nu poţi într-o lună... nici dacă pe Mesia îl aduci, nu poate să îţi facă într-o lună nimic. Băieţii au înţeles ce îmi doresc de la ei, se vede că jocul nostru e în creştere, dar mai sunt încă atâtea meciuri de jucat şi fiecare punct contează.

Viitorul e singura care nu va avea probleme. Celelalte ne vom bate, pentru că aţi văzut că sunt 4-5 puncte diferente. Câştigi un joc urci, pierzi unul, cobori... Se dă lupta până la final"

Miriuţă a comentat şi situaţia de la Dinamo, care luni l-a demis pe Dusan Uhrin Jr: "Pentru mine e un subiect încheiat Dinamo, sunt antrenor la Sibiu şi îmi doresc ca echipa mea să rămână în Divizia A. Cine va pica, chiar nu mă interesează".

Afla mai multe despre: vasile miriutahermannstadt 

viewscnt
Articole similare