Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Miriuţă, fără respiro după eşecul în faţa Astrei: "Suntem ca şi camionul ăla pe care scrie Coca Cola" Săptămână infernală pentru sibieni

VIDEO | Miriuţă, fără respiro după eşecul în faţa Astrei: "Suntem ca şi camionul ăla pe care scrie Coca Cola" Săptămână infernală pentru sibieni

Hermannstadt​

Comentarii

După al treilea eşec la rând în Liga I, Vasile Miriuţă încearcă să îşi trezească echipa, mai ales că pentru Hermannstadt urmează alte două meciuri tari în următoarea perioadă.

Hermannstadt va juca următoarele două meciuri la Piteşti. Pe primul, împotriva Viitorului, în Cupa României, al doilea în campionat, cu Poli Iaşi. 
 
"Suntem ca şi camionul acela pe care scrie Coca Cola, plecăm iar spre casă. Ne vom duce şi vom încerca să ne calificăm în Cupă. Am jucat patru jocuri la rând cu echipele de pe primele patru locuri, s-a văzut că sunt mai valoroase decât noi, acesta e adevărul, trebuie să recunoaştem. Vom juca în play-out cu echipele care sunt de aceeaşi valoare cu noi şi vom încerca să rămânem în Liga I" a spus antrenorul nou-promovatei. 
 
Împotriva Astrei, Miriuţă a pierdut pentru a doua oară în acest sezon. La debutul ca antrenor al ardelenilor, a fost învins cu 2-0, în tur. 
 
"O partidă pe care trebuia să nu o pierdem, nu înţeleg cum l-am lăsat să şi-o potrivească, unii au visat cai verzi pe pereţi, ultimele două jocuri ne-au adus cu picioarele pe pământ" a mai adăugat tehnicianul lui Hermannstadt.  
 

Afla mai multe despre: hermannstadtpiteştiastra 

viewscnt
Articole similare