Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Miriuţă l-a sunat pe Camora chiar înainte de meciul direct: "Sunt fratele lui mai mic!" Ce i-a transmis fundaşului înainte de CFR - Hermannstadt

VIDEO | Miriuţă l-a sunat pe Camora chiar înainte de meciul direct: "Sunt fratele lui mai mic!" Ce i-a transmis fundaşului înainte de CFR - Hermannstadt

Superliga

Comentarii

Meciul CFR Cluj - Hermannstadt se joacă sâmbătă, de la 20:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi îi va aduce pe ardeleni faţă în faţă cu fostul lor antrenor, Vasile Miriuţă.

Portughezul Mario Camora a dezvăluit că vorbeşte constant cu Miriuţă şi că acesta l-a sunat recent pentru a-l felicita că a ales să-şi prelungească contractul cu CFR.

Touşi, căpitanul ardelenilor spune că va uita pentru 90 de minute de relaţia bună avută cu fostul tehnician şi că va face totul pentru a o ţine pe CFR Cluj la distanţă de urmăritoare.

"Eu vorbesc din când în când cu el, nu am nevoie să trimit mesaje la televizor. M-a sunat şi de Crăciun, de Revelion, am vorbit, m-a sunat şi acum să mă felicite când am prelungit contractul. Suntem prieteni, cum spune el fratele lui mai mic. 90 de minute nu suntem cu siguranţă prieteni, dar după meci rămânem la fel.

E important să intrăm bine, cu o victorie, o să fie un meci foarte greu, cum se întâmplă de obicei în campionatul nostru.

O să fie un meci special şi pentru noi, cei care am lucrat cu mister Miriuţă, un antrenor foarte bun, care a făcut o treabă foarte bună la Hermannstadt.

Cu siguranţă vrea şi el să câştige dar noi suntem favoriţi, suntem campioni, jucăm acasă şi trebuie să demonstrăm pe teren că suntem mai buni şi să câştigăm meciul.

A fost important că am jucat cu echipe puternice, echipe din Europa League, obişnuite cu competiţiile europene şi s-a văzut la ce nivel stă echipa noastră. Sperăm să nu fie nicio surpriză, sperăm să câştigăm.

Miriuţă are un sentiment bun pentru CFR Cluj, s-a simţit foarte bine la Cluj, ştie că suporterii îl plac dar sper să nu facă nicio surpriză acum, ci la următorul meci
", a declarat Camora într-o conferinţă de presă.


 

Afla mai multe despre: cfr clujcamora 

viewscnt
Articole similare