Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Miriuţă pune presiune pe conducere: "Dacă se întâmplă asta retrogradăm" Mesajul antrenorului pentru jucătorii săi

VIDEO | Miriuţă pune presiune pe conducere: "Dacă se întâmplă asta retrogradăm" Mesajul antrenorului pentru jucătorii săi

Hermannstadt​

Comentarii

Vasile Miriuţă aşteaptă ca echipa lui să revină la Sibiu pentru a avea şanse mai mari de a se menţine în Liga I. Pe loc de baraj, Hermannstadt ar putea juca din nou pe propriul stadion în returul play-out-ului.

Hermannstadt nu a câştigat în 2019, iar sibienii au obţinut un singur punct din cele cinci jocuri disputate în play-out. Căderea ardelenilor ar putea fi oprită doar dacă echipa se va întoarce la Sibiu. 
 
"Mergem acasă, strângem rândurile şi mergem la Piteşti. Avem meci vineri seară cu Voluntariul, pe care îl vom câştiga dacă vom avea această atitudine. Sper să fie ultimul meci la Piteşti şi să putem juca acasă în retur. Dacă nu vom juca acasă, vom retrograda, dacă jucăm acasă, rămânem în Liga I. Trebuie să ne pregătim. Nu avem timp să plângem, trebuie să strângem rândurile, mai sunt nouă jocuri de jucat, trebuie să rămânem pe loc de baraj" a spus antrenorul celor de la Hermannstadt la finalul jocului. 
 
Cu o remiză la Botoşani, sibienii ar fi pus două puncte între ei şi Dunărea Călăraşi. 
 
"Acesta e fotbalul, uneori câştigi în minutul 93, altădată pierzi, cum am pierdut noi. Am făcut o partidă bună, chiar dacă au ratat acel 11 metri, nu ştiu dacă a fost 11 metri. Părerea mea e că un rezultat de egalitate la sfârşitul celor 94 de minute era ok pentru ambele echipe. Am avut atitudine, cu atitudinea asta trebuie să mergem înainte" a mai adăugat Miriuţă.
 
 

 

Afla mai multe despre: miriuţăhermannstadtstadionsibiu,  

viewscnt
Articole similare