Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Miriuţă, resemnat după eşecul cu FCSB: "Să nu îi aud pe ăştia ai mei de play-off". Noul obiectiv stabilit pentru Hermannstadt

VIDEO | Miriuţă, resemnat după eşecul cu FCSB: "Să nu îi aud pe ăştia ai mei de play-off". Noul obiectiv stabilit pentru Hermannstadt

Hermannstadt​

Comentarii

Vasile Miriuţă are reacţii mixte când vine vorba despre jucătorii lui, după înfrângerea, 0-3, cu FCSB, din deplasare. Antrenorul de la Hermannstadt nu mai speră la play-off şi le-a fixat un nou obiectiv elevilor săi.

"O victorie meritată a FCSB-ului. Acolo s-a decis, am încercat a doua repriză, am schimbat sistemul, dacă marcam la una dintre ocazii era altceva. Le-am făcut acel gol cadou. Scorul prea mare. Îmi felicit băieţii pentru a doua repriză. Alea 10-15 minute din prima repriză... N-am jucat cu Bayern să fie 70 de mii în tribună", a spus Miriuţă la microfonul Telekom Sport după meciul cu FCSB. 

În continuare, tehnicianul în vârstă de 50 de ani a vorbit despre noul obiectiv: "Să nu îi aud pe ăştia ai mei de play-off, să muncim să rămânem în Divizia A. Ştiu exact care e nivelul nostru, ne vedem de ale noastre. Nu meritam să pierdem 3-0. Cu FCSB-ul dacă ai trei-patru ocazii trebuie să o dai, prea mare respectul. Am intrat cu frică".

Totodată, Miriuţă este nemulţumit şi de situaţia în care se află stadionul de la Sibiu: "Ne aşteaptă un meci infernal cu Craiova, la Piteşti. Nu ştiu de ce nici măcar o tribună nu s-a făcut până acum. Ce să mai zic... Suporterii au venit şi astăzi 100, săracii, cu autobuzul".

FC Hermannstadt este pe locul nouă, la patru puncte distanţă de Sepsi, ultimul loc de play-off. 

Afla mai multe despre: miriutahermannstadtplay-off 

viewscnt
Articole similare