Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mirko Pigliacelli, reacţie genială după plecarea lui Victor Piţurcă. Ce a putut să facă portarul italian

VIDEO | Mirko Pigliacelli, reacţie genială după plecarea lui Victor Piţurcă. Ce a putut să facă portarul italiangalerie foto
Comentarii

Mirko Pigliacelli, portarul Universităţii Craiova, a reacţionat după plecarea lui Victor Piţurcă de pe banca grupării din Bănie.

Italianul, în opinia multora cel mai valoros portar din Liga 1, şi-a pierdut locul în echipă în urma unui conflict cu Victor Piţurcă. Prin urmare, anunţul plecării lui Victor Piţurcă l-a făcut pe Pigliacelli să dea drumul la artificii. La propriu.

La scurt timp după anunţul făcut de U Craiova, Pigliacelli a publicat pe contul său de Instagram mai multe imagini video cu focuri de artificii, lăsând astfel de înţeles, în mod subtil, că sărbătoreşte demisia lui Piţurcă. Cel mai probabil, imaginile au fost surprinse în noaptea de Revelion, dar Pigliacelli a ţinut neapărat să le publice acum.

Apoi, Pigliacelli a publicat mai multe fotografii de-ale sale, în tricoul Universităţii Craiova.

Victor Piţurcă şi-a reziliat contractul cu U Craiova

Clubul Universitatea Craiova şi antrenorul principal au hotărât de comun acord rezilierea contractului la cererea lui Victor Piţurcă, a anunţat clubul craiovean.

"Această cerere a fost fundamentată de domnia sa prin prisma faptului că dorinţa de a câştiga campionatul nu a fost susţinută de către club. Îi dorim mult succes!", a anunţat clubul craiovean.

În vârstă de 63 de ani, Victor Piţurcă a semnat cu Universitatea Craiova în august 2019.

După 22 de etape, echipa se află pe locul 4, cu 37 de puncte.

Afla mai multe despre: pigliacelli 

viewscnt
Articole similare