Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Miron Cozma a făcut scandal pe un stadion din Liga 1. Fostul lider al minerilor şi-a ieşit din minţi: "Bă, ia mâna de pe mine!"

VIDEO | Miron Cozma a făcut scandal pe un stadion din Liga 1. Fostul lider al minerilor şi-a ieşit din minţi: "Bă, ia mâna de pe mine!"

Liga 1

Comentarii

Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a fost implicat într-un scandal, pe un stadion din Liga 1.

S-a întâmplat sâmbătă, la Voluntari, acolo unde echipa locală a învins FC Hermannstadt, cu scorul de 2-0. Miron Cozma a încercat să pătrundă pe teren, însoţit de mai mulţi copii, pentru a face poze, însă stewarzii nu i-au dat voie, moment în care fostul lider al minerilor şi-a ieşit din minţi. "Ia, bă, mâna de pe mine", i-a transmis Miron Cozma, ameninţător, unui steward. 

"Facem o poză aici, pe iarbă, atât. Mare chestie!", a continuat Miron Cozma, care, în cele din urmă, a avut câştig de cauză şi i-a convins pe stewarzi să le permită şi celor care îl însoţeau să intre pe gazon pentru fotografie.

FC Voluntari - Hermannstadt, scor 2-0, în Liga 2

Formaţia FC Voluntari a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Hermannstadt, în etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I.

Golurile au fost  marcate de Eric ’44 (dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Taira la Sanoh) şi Sanoh '63.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe