Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Miron încă nu se gândeşte la FCSB: "Deocamdată nu am realizat nimic". Vrea să ducă FC Botoşani în play off

VIDEO | Miron încă nu se gândeşte la FCSB: "Deocamdată nu am realizat nimic". Vrea să ducă FC Botoşani în play off

FC Botoșani

Comentarii

George Miron (25 de ani) a fost acontat de FCSB în această iarnă, însă va ajunge la echipa vicecampioană abia în ultima etapă a sezonului regulat. Până atunci, fotbalistul nu se gândeşte la gruparea "roş-albastră".

Fundaşul central vrea să îşi îndeplinească obiectivul cu FC Botoşani şi să îşi ajute echipa la care a jucat timp de aproape cinci ani să intre în play off-ul Ligii 1: "Sunt foarte fericit în momentul de faţă, pentru că sunt pe punctul de a realiza o performanţă, să mă calific cu Botoşani în play off. După, drumurile noastre se despart şi mă duc la FCSB. Deocamdată nu am realiza nimic. Sunt la Botoşani, trebuie să joc încă două meciuri, să o fac foarte bine şi să ne calificăm în play off. După, când o să mă duc la FSCB, o să mă antrenez şi, când o să fie nevoie de mine, sper să dau randament foarte bun. Îmi doresc din toată inima ca la meciul cu Sepsi să fim calificaţi în play off, să nu mai depindem de ultimul meci. Dar e foarte greu, pentru că şi Viitorul şi Gaz Metan, cu ele două ne luptăm pentru locurile de playoff, sunt echipe foarte bune şi o să se ţină cu noi acolo sus".

FC Botoşani a învins, în deplasare, Chindia Târgovişte, cu scorul de 1-0. În urma acestui rezultat, Botoşani a urcat, cel puţin temporar, pe locurile de play off. 

"Clar că este o victorie meritată. Am dominat adversarul de la un capăt la altul. Am avut foarte multe ocazii... a fost puţin greu până ne-am acomodat cu suprafaţa, pentru că nu arată chiar ok terenul, iar noi suntem o echipă care avem posesia. Până ne-am acommodat cu terenul ne-a fost puţin greu. Ţinând cont de teren şi la felul cum s-au apărat, că multe echipe se apără cu noi, ne-a fost puţin greu", a mai spus Miron, despre meci. 

Afla mai multe despre: mironfcsbbotosani 

viewscnt
Articole similare