Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mişcări de trupe la Raw: 21 de superstaruri au schimbat brandul în prima zi a WWE Superstar Shake-up

VIDEO | Mişcări de trupe la Raw: 21 de superstaruri au schimbat brandul în prima zi a WWE Superstar Shake-up

Alte sporturi

Comentarii

2018 WWE Superstar Shake-up reprezintă a 12-a ediţie a WWE draft. Evenimentul a început ieri seară, la Raw şi se va încheia în această noapte, la SmackDown.

Kurt Angle şi Paige fac transferuri în WWE. Managerii generali din Raw, respectiv SmackDown, au făcut deja primele achiziţii la Raw-ul din Hartford, Connecticut. Jinder Mahal a fost primul care a lăsat brandul albastru pentru cel roşu. Însoţit de Sunil Singh, indianul a revenit după un an în Raw. Prima seară a fost însă una de coşmar pentru Mahal. Campionul Statelor Unite a pierdut centura câştigată la WrestleMania. Acesta a fost învins de Jeff Hardy, care a devenit astfel al 12-lea campion Grand Slam din era modernă.

Jinder Mahal va avea şansa să îşi recupereze titlul, pe 27 aprilie, la Royal Rumble-ul din Arabia Saudită.

În Raw vrea să aibă un cuvânt de spus şi The Riott Squad. Ruby Riott, Liv Morgan şi Sarah Logan au intervenit în meciul dintre Sasha Banks şi Bayley.

The Miz şi-a luat şi el adio de la Raw. Fostul campion Intercontinental va merge însă fără Miztourage(Axel şi Dallas) în SmackDown. În schimb, sub comanda lui Kurt Angle au ajuns renegaţii Kevin Owens şi Sami Zayn.

O surpriză a fost revenirea lui Drew McIntyre. Fostul campion NXT a sosit la pachet cu Dolph Ziggler. Între cei doi se preconizează o alianţă de temut după ce le-au făcut celor din Titus Worldwide.

Şi Natalya a semnat cu Raw. Fosta campioană feminină şi-a făcut deja o prietenă, pe Ronda Rousey. Roanda a ajutat-o pe canadiancă să scape de atacul celor din Absolution.

Raw va avea parte şi de "Poliţia Modei". Breezango (Fandango şi Tyler Breeze) a debutat cu o victorie de răsunet. Cei doi i-au învins pe foştii campioni Raw Tag Team, Cesaro şi Sheamus.

Alegerea vedetă a lui Kurt Angle a fost Bobby Roode. Fostul campion al Statelor Unite a făcut parte din main event. Roode a făcut echipă cu Bobby Lashley, Braun Strowman, Finn Balor şi Seth Rollins. Cei cinci au învins echipa formată din Miz, Curtis Axel, Bo Dallas, Kevin Owens şi Sami Zayn.

Alte superstaruri transferate din SmackDown în Raw:

- Baron Corbin

- Chad Gable

- Mike Kanellis

- Zack Ryder

- Mojo Rawley

- The Ascension (Konnor şi Viktor)

Afla mai multe despre: wwesuperstar shake upwrestling 

viewscnt
Articole similare