Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mititelu a tras concluziile după eliminarea din Cupă: "Ieşirăm destul de acceptabil". De ce nu şi-a lăsat echipa în vestiarul gazdelor

VIDEO | Mititelu a tras concluziile după eliminarea din Cupă: "Ieşirăm destul de acceptabil". De ce nu şi-a lăsat echipa în vestiarul gazdelor

Cupa României

Comentarii

Adrian Mititelu, patronul echipei de liga a treia FC U Craiova, a dezvăluit motivul pentru care nu şi-a lăsat jucătorii să se schimbe în vestiarul gazdelor, pe stadionul Ion Oblemenco.

Mititelu a luat această decizie din orgoliu. "Nu puteam să stăm în vestiarul ăla. Am înţeles că au poze cu Universitatea Craiova, o echipă înfiinţată în 2013", a explicat patronul celor de la FC U Craiova.

Apoi, Adrian Mititelu i-a ironizat pe rivalii din Liga 1.

"Era frumos dacă am fi câştigat. Debutam şi noi cu o victorie, dar faţă de ei (n.r. - U Craiova, echipa din Liga 1) care au debutat cu 0-4 cu Slavia Praga, cred că noi stăm mai bine cu 2-3 cu U Cluj. Ei nu au ajuns la poartă. Noi dădurăm două goluri.

Puteam noi să câştigăm Cupa? Să fim serioşi. În următorul meci cădeam cu Viitorul sau cu CFR, ne dădeau 4 sau cinci şi ieşeam cu coada între picioare. Aşa ieşirăm destul de acceptabil", a adăugat Mititelu.

FC U Craiova, eliminată din Cupa României

Formaţia Universitatea Cluj a învins, marţi, în deplasare, scor 3-2, după prelungiri, echipa U Craiova 1948, revenind de la 0-2, şi s-a calificat în optimile Cupei României. Clujenii au evoluat şi în inferioritate numerică din minutul 81.

Tot în optimi s-au mai calificat echipele Dinamo, Astra, Foresta Suceava, Metalul Buzău, Academica Clinceni şi FC Voluntari.

Afla mai multe despre: mititelu 

viewscnt
Articole similare