Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Mitraliera" Florin Bratu, invitatul lui Alexandru Săbău, joi, de la ora 17:00, în cadrul emisiunii "TOP INTERVIURI", pe Telekom Sport 3

VIDEO | "Mitraliera" Florin Bratu, invitatul lui Alexandru Săbău, joi, de la ora 17:00, în cadrul emisiunii "TOP INTERVIURI", pe Telekom Sport 3

Top Interviuri

Comentarii

Joi, de la ora 17:00, Alexandru Săbău îl are ca invitat special, în cadrul emisiunii "TOP INTERVIURI", pe actualul antrenor al celor de la Concordia Chiajna, Florin Bratu.

Florin Bratu a fost unul dintre cei mai valoroşi atacanţi români ai ultimilor 20 de ani. A marcat goluri importante pentru Rapid, Tractorul Braşov şi Dinamo, înainte de a face pasul spre străinătate, la formaţii precum Galatasaray, Nantes, Valenciennes şi Litex Loveci. Spre retragere, "Mitraliera" a mai activat la Gaz Metan Mediaş şi Gloria Bistriţa.

De asemenea, a bifat 14 meciuri şi 2 goluri pentru naţionala României de seniori. A punctat împotriva Lituaniei şi Luxemburgului, însă toţi iubitorii echipei naţionale îl ţine minte pentru ratarea monumentală de la Copenhaga, cu Danemarca, unde aveam nevoie de victorie pentru a ajunge la barajul pentru Campionatul Mondial din 2006. Ratarea a venit la scorul de 2-1, iar danezii ne-au egalat în al 6-lea minut de prelungiri.

"La Copenhaga am avut o ocazie importantă la 2-1, singur cu portarul, dar toate înjurăturile...mă mai duc şi acum pe stadioane, mă mai întâlnesc cu diverşi oameni în diferite locuri, toată lumea îmi spune despre acel moment", i s-a destăinuit Florin Bratu lui Alexandru Săbău.

Despre momentul Copenhaga, dar şi multe alte povestiri interesante, joi, de la ora 17:00, pe Telekom Sport, la "TOP Interviuri".

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare