Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mitriţă, încântat de întâlnirea cu Guardiola. Ce spune despre un eventual transfer la Manchester City: "Vreau să îmi fac treaba cât mai bine acolo"

VIDEO | Mitriţă, încântat de întâlnirea cu Guardiola. Ce spune despre un eventual transfer la Manchester City: "Vreau să îmi fac treaba cât mai bine acolo"
Comentarii

Alexandru Mitriţă (24 de ani) este într-o formă foarte bună la New York City FC şi ca dovadă a fost rechemat la echipa naţională de către Cosmin Contra. La revenirea în ţară, fotbalistul a vorbit despre întâlnirea cu Pep Guardiola, dar şi despre posibilitatea de a juca la Manchester City în viitor.

Alexandru Mitriţă a terminat campionatul regulat cu 12 goluri şi trei assist-uri la New York City FC, echipă care a terminat pe primul loc în Conferinţa de Est şi va evolua în playoff-ul Major League Soccer pentru determinarea campioanei. 

După meciul cu Cincinnati, în care a marcat, Mitriţă s-a întâlnit în vestiar cu Pep Guardiola, iar fostul căpitan de la U Craiova a avut numai cuvinte de laudă despre antrenorul lui Manchester City: "Nu credeam că o să îl întâlnesc vreodată. A şi vorbit cu mine. Şi mă bucur că am avut ocazia să îl întâlnesc".

Cum New York City FC face parte din portofoliul echipelor deţinute de acţionarii lui Manchester City, nu este exclus ca un jucător care uimeşte în campionatul nord american de fotbal să intre în vizorul campioanei Angliei, iar Mitriţă a comentat această posibilitate: "Ne gândim prea departe. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine acolo. Este important că am ieşit pe primul loc, în istoria lor nu au fost niciodată pe primul loc, ne-am calificat şi în Champions League-ul lor. Suntem foarte bucuroşi că am putut face acest pas".

8.000.000 de euro a plătit New York City FC pentru transferul lui Alexandru Mitriţă de la U Craiova, din februarie 2019. 

Afla mai multe despre: mitritaguardiola 

viewscnt
Articole similare