Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”MM s-a conformat, nu a spus săracul nimic”. Cum au decurs discuţiile dintre Becali şi Alexa

VIDEO | ”MM s-a conformat, nu a spus săracul nimic”. Cum au decurs discuţiile dintre Becali şi Alexa

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a vorbit la conferinţa de presă de numire a lui Mihai Teja pe banca tehnică a FCSB despre discuţiile pe care le-a purtat cu Dan Alexa. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit numele celui de-al treilea antrenor cu care a discutat.

”Eu am să spun adevarul după aceea fiecare comentează cum vrea. Ştiţi ce s-a întâmplat în momentul ăla cu Dică. O luăm de la momentul în care am vorbit cu Dan Alexa. Am spus că nu mă grăbesc, că sunt 4 zile.

Acum o să vi-i spun pe toţi, al treilea este Edi (n.r. - Iordănescu).

M-am întâlnit cu Alexa şi l-am întrebat cum vede fotbalul şi mi-a plăcut şi mi-a spus că este un antrenor de antrenament, care pune foarte mare preţ pe antrenament în forţă.

Nu mi-a spus nimic de MM, că dacă spune asta nu mai stăteam de vorba cu el, dar el nu mi-a spus asta, a spus că vrea să ţina legatura direct cu mine.

Apoi l-am întrebat despre doi jucători şi de al doilea a spus că e un jucător foarte bun. Nu vă spun despre cine-i vorba că e la o contrancadidată, nu pot să vi-l spun, dar am zis uite că gândeşte ca şi mine. Ne-am despărţit prieteneşte. I-am spus că o să mai vorbesc şi cu alţi antrenori.

I-am spus lui MM că o să-l anunţ ce antrenor am ales şi că vreau ca el să nu se bage şi MM s-a conformat nu a spus săracul nimic”, a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: becalialexafcsb 

viewscnt
Articole similare