Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO MM Stoica îl pune la zid pe Keşeru după discursul controversat din urma remizei cu FC U Craiova: "Ce sens avea să provoci scandalul ăsta? Să-şi vadă de treabă" EXCLUSIV

VIDEO MM Stoica îl pune la zid pe Keşeru după discursul controversat din urma remizei cu FC U Craiova: "Ce sens avea să provoci scandalul ăsta? Să-şi vadă de treabă" EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Claudiu Keşeru este arătat cu degetul în urma reacţiei sale publice când a spus că nu îi convine situaţia în care se află şi că a digerat cu greu declaraţiile date de patron, care a anunţat în mai multe rânduri că vrea să scape de atacant.

VIDEO MM Stoica îl pune la zid pe Keşeru după reacţia publică a jucătorului: "Ce sens avea să provoci scandalul ăsta? Să-şi vadă de treabă"

Claudiu Keşeru a făcute câteva declaraţii controversate în urma remizei dintre FCSB şi FC U Craiova, motiv pentru care a fost sunat de patronul Gigi Becali.

Nici de gura lui MM Stoica nu a scăpat. Managerul general de la FCSB l-a criticat dur pe Keşeru după reacţia pe care a avut-o.

"Eu pot să spun doar că noi, care suntem zi de zi cu echipa, n-am sesizat absolut nimic în neregulă cu la Keşeru, s-a antrenat bine, profesionist 100%, n-am nici o problemă cu el.

Problema pe care şi-a creat-o a fost când a ieşit după meci şi a spus că la sfârşitul contractului va vorbi el mai multe. A fost o mare greşeală. A avut loc o discuţie telefonică între el şi patron apoi, ştiu de la Gigi ce s-a discutat, a fost un monolog. Greşeala a fost a lui.
Ce sens avea să provoci scandalul ăsta? Ce să vorbeşti la final?

Gigi i-a zis „Îţi dau cel mai mare salariu din echipă, după Tănase”. Ce poţi să spui tu? Că ce? Nu era normal să fie discuţia asta.

Nu ai voie, nu e profesionist să te consideri nedreptăţit. Faci ce ţi se cere, pentru asta primeşti salariu. Nu să spună „Eu joc, eu trebuie să intru, eu fac...”. În fotbalul civilizat nu există.

Ce ar trebui să spună Vali Gheorghe, rezervă meci de meci. Intră cu Piteşti, dă golul victoriei, cu CFR intră la 1-2, dă gol şi pasă de gol,care s-ar putea să însemne titlul. Apoi intră iar la 0-2 la pauză, pe o poziţie care nu era a lui, şi dă o dublă. Aşa, oricine care aduce un aport, semnificativ sau nu, crede că e cel mai bun. Ar fi un haos fantastic.

Keşeru ştia unde a venit? Da. Bun. Claudiu a greşit. Trebuia să-şi vadă de treabă. N-a ieşit doar el din lot, le vine rândul tuturor. Ai contract, ai salariu. Democraţia nu merge aşa”, a spus MM Stoica la Telekom Sport.

Claudiu Keşeru a ajuns la FCSB la finalul lui august 2021, atacantul jucând la echipa roş-albastră şi în intervalul ianuarie 2014 – februarie 2015. Contractul e valabil până în vara lui 2023, dar finanţatorul echipei, Gigi Becali, a anunţat că fotbalistul de 35 de ani va fi doar o rezervă de lux.

Rezilierea ar fi însemnat ca fotbalistul să rămână fără echipă cel puţin până în vară, Claudiu nu a dorit acest lucru, iar cele două părţi au convenit să continue colaborarea măcar până la finalul sezonului.

Keşeru a bifat deja două cluburi pentru care a evoluat în 2021-2022, Ludogorets şi FCSB, şi, conform regulamentului, nu mai poate să activeze şi la al 3-lea club.

Practic, dacă ar fi acceptat o reziliere în momentul de faţă, Keşeru ar fi stat pe bară până în iunie! 

  • 1,5 milioane de euro este cota lui Keşeru conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: keserumm stoicafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare