Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | MM Stoica, indignat de terenul pe care joacă naţionala: ”Asta e plajă, mai trebuie umbrele şi salvamari”. I-a dat dreptate lui Edi Iordănescu

VIDEO | MM Stoica, indignat de terenul pe care joacă naţionala: ”Asta e plajă, mai trebuie umbrele şi salvamari”. I-a dat dreptate lui Edi Iordănescu

Echipa națională

Comentarii

În cadrul rundei cu numărul şapte din grupa I a preliminariilor de calificare pentru EURO 2024, naţionala României se va duela cu Belarus. Meciul va avea loc azi, de la ora 21:45.

VIDEO | MM Stoica îi dă dreptate lui Edi Iordănescu: ”Asta e plajă, mai trebuie umbrele şi salvamari”

Stadionul Szusza Ferenc va găzdui meciul dintre Belarus şi România, programat joi seară, de la ora 21:45.

Selecţionerul echipei naţionale a României, Edi Iordănescu s-a plâns de starea deplorabilă în care se prezintă gazonul echipei din Ungaria, Ujpest.

Nici MM Stoica nu a fost mai blând cu starea gazonului. Oficialul de la FCSB a făcut haz de necaz înainte de Belarus - România.

MM Stoica: ”E ireal. Ăsta era bun dacă jucam noi cu Elveţia. E posibil să fie drept, asta e bine, arată rău de tot. Ce să fie... asta e plajă, mai trebuie umbrelă şi salvaram să zică că nu e voie. Joacă şi fără spectatori puteau să joace şi pe un stadion de antrenament...”

Herea: ”Eu sunt curios când au ales stadionul nu ştiau de starea stadionului?”.

Edi Iordănescu: ”Este o lipsă de respect”

"(n.r. - terenul) Catastrofal, din păcate! Consider că e lipsă de respect faţă de noi. Am depăşit obstacole, bariere în această campanie, unele neştiute, dar suntem pregătiţi să trecem şi de acest obstacol.

Nu mi se pare firesc, mai ales că se joacă şi fără spectatori, mai ales că ştiu că sunt stadioane frumoase în aproapiere, cu cel mai bun nivel" a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă care a avut loc miercuri.

Video:

Afla mai multe despre: mm stoicaedi iordănescunaţionala românieigazon 

viewscnt
Articole similare