Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Modul incredibil în care un jandarm încearcă să umilească un fan mai în vârstă! UPDATE | Reacţia Jandarmeriei

VIDEO | Modul incredibil în care un jandarm încearcă să umilească un fan mai în vârstă! UPDATE | Reacţia Jandarmeriei

Liga 2

Jandarmii au reuşit să provoace un nou scandal. De această dată, i-au interzis accesul pe stadion unui suporter care-şi cumpărase bilet.

Un suporter care-şi cumpărase bilet la AFC Rapid - CSA Steaua n-a mai avut voie să intre pe stadion. Într-un dialog incredibil, unul dintre jandarmi i-a transmis să ”meargă la teatru” şi lase fotbalul pentru alţi suporteri. Până la urmă, suporterul s-a lăsat păgubaş.

”Dumneavoastră sunteţi mai cult, vă rog eu, mergeţi acasă şi vă uitaţi pe TVR Cultural, lăsaţi meciul, că asta e mai pentru... Mergeţi, domnule la teatru. (n.r. suporterul îi transmite că Jandarmeria este plătită din banii săi) Staţi să vă dau banii înapoi... 20 de bani e mult”, i-a transmis jandarmul suporterului care dorea să revină pe stadion. Filmuleţul a fost apoi postat pe contul de Facebook Ultras Red & Blue 1947.

UPDATE: Într-o declaraţie dată pentru Gazeta Sporturilor, Georgian Enache - purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei - susţine că suporterul în cauză a încercat să intre cu un bilet folosit. Însă bărbatul ar fi ieşit la pauză de pe stadion şi apoi a încercat să revină, moment în care s-a lovit de refuzul jandarmilor. În plus, Georgian Enache n-a făcut niciun comentariu despre limbajul pe care l-a folosit jandarmul.

"În legătură cu fragmentul video în care este prezentat dialogul dintre un jandarm şi o persoană care voia să participe la un eveniment sportiv facem următoarele precizări:

În vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a decurs discuţia respectivă, Directorul General al Jandarmeriei Bucureşti a solicitat jandarmilor implicaţi rapoarte detaliate din care a rezultat faptul că persoana respectivă s-a prezentat la intrare cu un bilet folosit, pe baza căruia nu se putea face accesul în stadion.

Fragmentul video nu prezintă întregul context în care are loc acel dialog ci doar o parte de aceea, după stabilirea tuturor detaliilor privind respectiva conversaţie, dacă vor fi identificate aspecte care fac obiectul unor sancţiuni, vor fi dispuse şi măsuri in consecinţă",
se arată în comunicatul Jandarmeriei.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta