Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment amuzant al lui Zlatan Ibrahimovic. Suedezul a fost dus de un fan cu motocicleta la Sanremo. Atacantul lui Milan a cântat pe scena spectacolului

VIDEO | Moment amuzant al lui Zlatan Ibrahimovic. Suedezul a fost dus de un fan cu motocicleta la Sanremo. Atacantul lui Milan a cântat pe scena spectacolului
Comentarii

Zlatan Ibrahimovici a fost ajutat de un fan cu motocicleta, joi, să ajungă la Sanremo

Suedezul Zlatan Ibrahimovici, care este în aceste zile unul dintre prezentatorii festivalului Sanremo, a fost ajutat de un fan cu motocicleta, joi, să ajungă la eveniment, după ce maşina i-a rămas blocată în trafic din cauza unui accident, relatează Football Italia.

Moment amuzant al lui Zlatan Ibrahimovic. Suedezul a fost dus de un fan cu motocicleta la Sanremo

Ibrahimovici ar fi cerut de la organizatorii festivalului să fie liber, miercuri, pentru a fi prezent la meciul AC Milan – Udinese, scor 1-1. Joi dimineaţă, el s-a antrenat alături de colegii săi de la AC Milan, iar apoi, după-amiază, a plecat cu maşina spre Sanremo. Însă el a rămas blocat în trafic din cauza unui accident, ceea ce l-a făcut să găsească altă metodă de transport.

"După ce am stat trei ore în maşină, i-am spus şoferului că trebuie să ies. Am oprit un motociclist care era în trecere şi l-am întrebat dacă poate să mă ducă la Sanremo. Din fericire, era fan Milan. M-a dus 60 de kilometri cu motocicleta şi când am ajuns, şi era foarte frig, mi-a spus: ‘Am fost prima dată cu motocicleta pe autostradă...", a povestit Ibra.

 

 

Atacantul lui Milan a cântat pe scena spectacolului

Joi seară, la Sanremo, Zlatan Ibrahimovici a cântat alături de Sinisa Mihajlovici pe scena festivalului.

 

Potrivit L’Equipe, Ibrahimovici este plătit cu 50.000 de euro pentru fiecare seară de festival.

Afla mai multe despre: zlatan ibtahimovic 

viewscnt
Articole similare