Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment amuzant la conferinţa României! Florinel Coman îl ascultă pe Rădoi: ”Acum că l-am auzit pe Mister, regret şi eu” :)

VIDEO | Moment amuzant la conferinţa României! Florinel Coman îl ascultă pe Rădoi: ”Acum că l-am auzit pe Mister, regret şi eu” :)

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi şi Florinel Coman au fost prezenţi la conferinţa de presă a României înainte de meciul cu Franţa, iar ”Mbappe” a oferit un moment amuzant.

Mirel Rădoi le-a transmis jucătorilor să încerce să evite cartonaşele galbene de după goluri (Puşcaş şi Coman au luat galben pentru că şi-au dat tricourile jos după gol), iar reacţia lui Florinel Coman a stârnit amuzamentul celor din sală.

Întrebat dacă regretă că a luat cartoanaş galben, Coman a oferit declaraţia serii:

Da, acum că l-am auzit pe Mister, regret şi eu. Nu am conştientizat atunci. Ne-am bucurat toţi. Nu ne mai dădeam seama de nimic”, a spus Coman.

CE SPUSESE RĂDOI

Din acest punct de vedere (n.r. al cartonaşelor galbene) nu vom lua deloc măsuri. Nu va conta absolut deloc, pentru că nici până acum nu le-am spus să aibă grijă să nu ia cartonaşe galbene. Doar dacă vor face ceea ce au făcut Florinel şi George, pentru că noi am trăit un episod urât şi am pierdut o calificare, vă aduceţi aminte la U19 şi nu vreau să se repete acest episod.

Nu va fi un criteriu după care vom alege echipa pentru mâine seară. Vor trebui să înţeleagă că asta le va dăuna chiar şi la echipele de club, nu doar aici”, a spus Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: florinel comanmirel radoiconferinta 

viewscnt
Articole similare