Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Moment amuzant la finalul partidei dintre Dinamo şi UTA. Debutantul David Miculescu, dovadă de sinceritate pură: ”Păi, pe final, vă daţi seama!”

VIDEO Moment amuzant la finalul partidei dintre Dinamo şi UTA. Debutantul David Miculescu, dovadă de sinceritate pură: ”Păi, pe final, vă daţi seama!”

Dinamo București

Comentarii

Victoria UTA-ei de pe terenul lui Dinamo, scor 0-1, a consimţit şi debutul unui puşti extrem de promiţător. David Miculescu a fost titular în meciul câştigat de arădeni.

Adolescentul în vârstă de 19 ani a spus, la finalul meciului, că şi-ar dori foarte mult să evolueze în Anglia şi că idolul său este Neymar. Miculescu a strâns până acum 4 selecţii în naţionala României U18, pentru care a marcat un gol.

”M-am simţit bine, vă daţi seama, primul meci ca titular în Liga I şi mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa. Orice jucător visează să ajungă în Liga I sau la cel mai înalt nivel.”, a spus emoţionat Miculescu, care a recunoscut că arădenii au avut parte de ”un meci destul de greu, noi am ştiut să ne sacrificăm şi am alergat enorm şi cred că şi ei, dacă erau în locul nostru, la fel ar fi făcut, ar fi tras de timp”.

După această declaraţie, Miculescu a fost întrebat dacă echipa sa a tras de timp cu adevărat, moment în care puştiul UTA-ei a dat dovadă de o sinceritate specifică celor 19 ani ai săi: ”Păi, pe final, vă daţi seama!”

200.000 de euro este cota de piaţă a acestuia, conform site-ului de specialitate în evaluarea fotbaliştilor, Transfermarkt.

Afla mai multe despre: dinamouta araddavid miculesculiga 1 

viewscnt
Articole similare