Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment amuzant povestit de Jupp Heynckes. O bătrânică l-a întrebat în lift dacă e fan Bayern. Răspunsul genial al antrenorului

VIDEO | Moment amuzant povestit de Jupp Heynckes. O bătrânică l-a întrebat în lift dacă e fan Bayern. Răspunsul genial al antrenorului

Bayern Munchen

Comentarii

La 72 de ani, Jupp Heynckes nu e doar un antrenor de top, ci şi un foarte bun şi amuzant povestitor. Tehnicianul lui Bayern a dezvăluit o întâmplare petrecută în dimineaţa ultimei sale conferinţe de presă, când o bătrânică l-a întrebat dacă e fan al echipei bavareze.

“De dimineaţă, m-am întâlnit în lift cu un cuplu de vârsta a treia. Eu aveam o geantă cu Bayern, iar doamna părea destul de fericită şi m-a întrebat: «Oh, sunteţi fan Bayern Munchen?!»”.

«Sigur că da!», i-am răspuns”, a povestit Jupp Heynckes, în cadrul unei conferinţe de presă.

Heynckes a revenit la Bayern în toamna anului trecut, când l-a înlocuit pe Carlo Ancelotti. El şi-a început cariera de antrenor în 1979, la Borussia Monchengladbach, iar în 1987 a preluat-o pe Bayern, pentru prima dată. A pregătit echipa până în 1991 şi a mai avut două mandate, în 2009, respectiv 2011-2013.

De-a lungul carierei sale, Heynckes a mai antrenat Athletic Bilbao, Eintracht Frankfurt, Tenerife, Real Madrid, Benfica, Schalke 04 şi Bayer Leverkusen. A cucerit, în total, zece trofee, printre care şi două Ligi ale Campionilor – prima cu Real Madrid, în 1998, şi cea de-a doua cu Bayern, în 2013.

Afla mai multe despre: heynckesbayernfaza zilei 

viewscnt
Articole similare