Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment controversat la ”El Clasico!” A încercat Solari să-l umilească pe Kroos? Ce a declarat după meci antrenorul lui Real Madrid

VIDEO | Moment controversat la ”El Clasico!” A încercat Solari să-l umilească pe Kroos? Ce a declarat după meci antrenorul lui Real Madrid

La Liga

Comentarii

Situaţia lui Santiago Solari la Real Madrid este tot mai complicată, după ce a pierdut din nou faţa Barcelonei, scor 0-1, a doua oară într-o singură săptămână. Se pare că nici relaţia cu vestiarul nu este dintre cele mai bune.

Zilele lui Solari la Real Madrid sunt numărate, după ce Barcelona s-a distanţat la 12 puncte faţă de marea rivală. Nici relaţia cu unele dintre starurile echipei nu pare să-l ajute, iar scena în care a fost schimbat Kroos lasă loc de interpretări.

În minutul 55 al meciului cu Barcelona, Solari a decis să-l scoată pe Kroos şi să-l introducă pe tânărul Federico Valverde (20 de ani). Surprinzător, antrenorul lui Real Madrid nu s-a gândit să-l salute şi să-l felicite pe Kroos în momentul în care a ieşit de pe teren. Mijlocaşul german a fost cel care a preluat iniţiativa şi a fost lăsat pentru o clipă cu mâna în aer.



După meci, întrebat despre acea fază, Solari a alimentat şi mai mult controversele: ”Kroos este ce ceilalţi jucători, toţi încearcă să dea totul. Valverde este un tânăr jucător care face primii paşi în fotbal, ca Vincius, Reguilon, Odriozola, are sunt viitorul clubului. Tinerii jucători trebuie forţaţi. Oamenii vor să vadă jucători noi, se întâmplă în fotbal şi în viaţă”, a explicat Solari.

Afla mai multe despre: solarikroos 

viewscnt
Articole similare