Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment de fericire pentru un fost fotbalist important al României. Ce veste a primit: ”Sunt extrem de bucuros”

VIDEO | Moment de fericire pentru un fost fotbalist important al României. Ce veste a primit: ”Sunt extrem de bucuros”

Fotbal intern

Comentarii

Ionel Ganea e în culmea fericirii, după ce a aflat că a devenit bunic. Fata fostului internaţional a născut un băieţel, iar ”Ganezul” se gândeşte deja ca noul membru să ducă tradiţia familiei mai departe şi să joace fotbal.

Ioana Daniela, fiica fostului internaţional român Ionel Ganea, a născut un băieţel care va purta numele celebrului său bunic: David Ioan.

Sunt foarte fericit că am devenit bunic. Acum îl aştept şi pe băiat să îmi facă un nepoţel. Nu ştiu dacă va fi fotbalist dar mi-ar plăcea să ducă tradiţia mai departe”, a fost prima declaraţie a proaspătului bunic pentru Telekom Sport.

La 45 de ani, Ionel Ganea se laudă cu 45 de selecţii la echipa naţională şi 19 goluri. Dar cel mai drag rămâne cel cu Anglia, când tricolorii obţineau calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European din 2000.

,,Nu eu eram cel desemnat să execut acel penaltz, dar m-am simţit foarte bine din toate punctele de vedere. Eu mi-am propus să intru în istoria României la acel Campionat European. Şi să rămân acolo pentru mult timp. Din păcate, la acel turneu final nu am fost folosit atât cât ar fi trebuit,, a rememorat fostul internaţional român.

Afla mai multe despre: ionel ganeabunicgeneratia de aurromania 

viewscnt
Articole similare