Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Moment de sinceritate. Ce spune Darius Olaru despre penalty-urile primite: „Primul a fost, la al doilea nu ştiu sigur”

VIDEO Moment de sinceritate. Ce spune Darius Olaru despre penalty-urile primite: „Primul a fost, la al doilea nu ştiu sigur”

Superliga

Comentarii

Darius Olaru (23 de ani) a obţinut gratuit un penalty în minutul 72 al meciului dintre FC Botoşani şi FCSB, la scorul de 1-2.

Olaru după meci a vorbit despre faza din minutul 72 şi a mărturisit că nu ştie sigur dacă a fost sau nu lovitură de la 11m.

„Ne bucurăm că ne-a ieşit în această seară jocul şi mai avem patru finale, trebuie să le câştigăm pe toate dacă vrem să câştigăm campionatul. La prima a fost penalty dar la a doua nu ştiu sigur. Am simţit că mi-a dat cu genunchiul în genunchi, cred.. şi am căzut. Mă bucur că mi-am ajutat echipa în această seară”, a declarat Darius Olaru, după meci.

Ambele penalty-uri au fost transformate de Olimpiu Moruţan, mijlocaşul lui FCSB.

„A fost o victorie muncită, trei puncte câştigate şi trebuie să mergem mai departe, să câştigăm fiecare meci. Am început bine, dar a doua repriză am lăsat-o parcă mai moale şi era să o comitem. Clasamentul e strâns, fiecare meci e foarte important şi trebuie să facem paşi greşiţi”, a mărturisit autorul dublei, Olimpiu Moruţan. 

FAZA PENALTY MINUTUL 72:

Afla mai multe despre: darius olarufcsbolimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare