Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment emoţionant la stadionul lui Leicester. Familia Regală a mers să aducă un omagiu fostului patron al lui Leicester

VIDEO | Moment emoţionant la stadionul lui Leicester. Familia Regală a mers să aducă un omagiu fostului patron al lui Leicester

Premier League

Comentarii

Prinţul William şi ducesa de Cambridge au vizitat King Power Stadium pentru a aduce un omagiu preşedintelui Vichai Srivaddhanaprabha şi celorlalte patru persoane care au decedat luna trecută, în urma unui accident de elicopter.

Pe 27 octombrie 2018, Vichai Srivaddhanaprabha a murit la vârsta de 60 de ani, după ce elicopterul său s-a prăbuşit în parcarea stadionului lui Leicester. La stadion, fanii aduc în continuare flori în memoria fostului finanţator al lui Leicester şi la fel au făcut William şi Catherine.

"Catherine şi cu mine am vrut să venim în Leicester datorită oamenilor din oraş şi a fanilor acestui club şi pentru tot ce au demonstrat în ultimele săptămâni. În 2016, acest club a realizat ceva ce părea imposibil. A intrat în istorie împotriva tuturor şanselor şi a dat de pământ cu toţi aceşti Goliath şi cu toate aceste superstaruri care formează cel mai faimos campionat de fotbal din lume", a declarat Prinţul William, Duce de Cambridge.

Afla mai multe despre: printul williamvichai srivaddhanaprabhaleicester 

viewscnt
Articole similare