Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Moment emoţionant pe zgura de la Barcelona! David Ferrer a jucat ultimul meci în oraşul în care a copilărit

VIDEO Moment emoţionant pe zgura de la Barcelona! David Ferrer a jucat ultimul meci în oraşul în care a copilărit

Tenis

Comentarii

Ajuns la 37 de ani, David Ferrer se va retrage din cariera de sportiv. Singurul turneu la care va mai participa va fi cel de la Madrid. Până atunci, spaniolul a jucat pentru ultima oară pe zgura de la Barcelona, oraşul în care a copilărit. Nu a fost cu noroc: a pierdut în optimi în faţa conaţionalului său, Rafael Nadal.

Meciul din optimile turneului ATP de la Barcelona, dintre Rafael Nadal şi David Ferrer, a fost unul emoţionant. Numărul doi mondial s-a impus în două seturi identice, 6-3, la finalul ultimului meci pe care Ferrer l-a disputat la Barcelona. La 37 de ani, Ferrer se va retrage din activitate după turneul de la Madrid. Competiţia din Barcelona este însă una specială petru acesta: a copilărit în acest oraş şi a jucat patru finale aici, toate pierdute chiar în faţa lui Nadal. 

La finalul partidei cu Nadal, Ferrer a făcut un gest simbolic: a lăsat o bandană la mijlocul terenului. 

De trei ori câştigător al Cupei Davis, Ferrer a rămas cu un mare regret: nu a putut să câştige niciodată un turneu de Mare Şlem. 

De partea cealaltă, Nadal va lupta pentru un loc în semifinalele de la Barcelona, turneu pe care l-a câştigat deja de 11 ori, cu neamţul Struff. Acesta l-a eliminat în trei seturi pe Tsitsipas, scor 6-4, 3-6, 6-2. 

Afla mai multe despre: david ferreratp barcelonarafael nadalretragere ferrer 

viewscnt
Articole similare