Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment fabulos! Ce i-a spus Ciprian Deac tuşierului care i-a refuzat un penalty lui CFR Cluj. Ce s-a auzit pe margine

VIDEO | Moment fabulos! Ce i-a spus Ciprian Deac tuşierului care i-a refuzat un penalty lui CFR Cluj. Ce s-a auzit pe margine

CFR Cluj

Comentarii

Ciprian Deac nu s-a mai putut abţine în repriza a doua, după ce centralul Radu Petrescu şi tuşierul i-au refuzat un peenalty lui CFR Cluj în meciul cu FCSB.

Ciprian Deac, către arbitru în FCSB - CFR Cluj 1-1

FCSB a remizat, scor 1-1, cu CFR Cluj, după ce a condus până în ultimele secunde ale meciului. La ultima fază de poartă, Andrei Vlad a încasat un gol ciudat, iar campioana a rămas pe primul loc în play-off.

Partida a avut mai multe faze controversate, un penalty şi lovituri dure de ambele părţi. Printre altele, în minutul 80, Ciprian Deac a fost pus la pământ de Adrian Şut, cel care a lovit piciorul adversarului în loc de minge. 

Atacantul lui CFR Cluj s-a văitat pe teren, colegii săi şi banca tehnică a ardelenilor a cerut lovitură de pedeapsă, dar nu s-a acordat. Câteva momente mai târziu, Deac s-a întâlnit cu tuşierul de pe partea dreaptă. 

"Penalty nu vezi, nu?", i-a reproşat Ciprian Deac arbitrului. Vizibil iritat, fotbalistul a fost nevoit să continue meciul. 

În urma rezultatului de la Giurgiu, CFR Cluj conduce în Liga 1, cu 42 de puncte, FCSB e pe locul secund, cu 40 de puncte, iar Universitatea Craiova închide podiumul, cu 37 de puncte. 

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr cluj fcsbfcsb 

viewscnt
Articole similare