Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment FABULOS la PSG! Şi de asta l-au luat francezii pe Buffon! Mbappe a costat o avere, dar nu mişcă în faţa lui Gigi

VIDEO | Moment FABULOS la PSG! Şi de asta l-au luat francezii pe Buffon! Mbappe a costat o avere, dar nu mişcă în faţa lui Gigi

Campionate

Comentarii

Deşi are doar 19 ani, Kylian Mbappé a devenit în mai puţin de un an o mare vedetă a fotbalului mondial, însă tânărul atacant francez şi-a păstrat modestia pe care orice jucător de vârsta sa ar trebui să o aibă. Dovadă stă un moment petrecut înainte de derby-ul cu Olympique Marseille, surprins de camerele de luat vederi.

Înainte de meci, Mbappe a întârziat la şedinţa tehnică, iar Thomas Tuchel a decis să-l pedepsească şi l-a lăsat pe banca de rezerve. Mbappe a intrat însă pe teren în minutul 62, la scorul de 0-0, şi şi-a arătat imediat clasa: a deschis scorul în minutul 65.

Un moment petrecut în timpul încălzirii a atras însă atenţia în mod special. Mbappe a fost băgat într-o şedinţă de Gianluigi Buffon, care l-a întâmpinat pe tânărul atacant cu o palmă dată părinteşte peste cap. Ulterior, Buffon i-a vorbit atacantului timp de două minute, iar Mbappe a ascultat cu atenţie fiecare cuvând al legendarului portar italian.

 

Afla mai multe despre: buffonmbappesedinta 

viewscnt
Articole similare