Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment halucinant la finalul partidei Real Madrid - Osasuna! Ce răspuns a dat arbitrul după ce jucătorii madrileni au protestat

VIDEO | Moment halucinant la finalul partidei Real Madrid - Osasuna! Ce răspuns a dat arbitrul după ce jucătorii madrileni au protestat

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, miercuri, pe teren propriu, cu Osasuna, în etapa a XI-a a campionatului spaniol.

Ambele echipe au avut câte o bară, iar pe finalul partidei, madrilenii au încercat să obţină cele 3 puncte, însă, scorul a rămas egal. După fluierul final, jucătorii brazilieni de la Real Madrid, Vinicius Jr, Rodrygo şi Eder Militao, i-au cerut explicaţii lui Cesar Soto Grado, centralul care a acordat doar 4 minute de prelungire. 

”Doar patru? De ce patru? Cum? E imposibil! O schimbare după alta...”, au fost strigătele jucătorilor brazilieni de la Real Madrid. Totuşi, reacţia centralului Cesar Soto Grado a fost total neaşteptată: ”Aţi avut la dispoziţie 90 de minute, aşa că nu veniţi să protestaţi pentru un minut în plus”, au fost cuvintele arbitrului. 

Real Madrid şi FC Sevilla conduc în clasament, cu câte 21 de puncte din 10 meciuri. Tot 21 de puncte, dar din 11 jocuri, are şi Betis, iar pe locul 4 este Real Sociedad, cu acelaşi număr de puncte, din 10 partide.

Afla mai multe despre: real madrid-osasuna-la liga 

viewscnt
Articole similare