Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Moment horror în etapa de WRC din Chile. Thierry Neuville, accident la peste 200 km/h

VIDEO | Moment horror în etapa de WRC din Chile. Thierry Neuville, accident la peste 200 km/h

Auto

Comentarii

Liderul clasamentului general din WRC, belgianul Thierry Neuville, a fost actorul unui moment horror în etapa a şaptea a sezonului, din Chile.

Pe o porţiune de traseu foarte rapidă, pilotul de la Hyundai a intrat cu roata din spate într-un şanţ, a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat de câteva ori. Doar un miracol a făcut ca niciunul dintre spectatorii prezenţi pe acel segment de drum să nu fie lovit de maşina belgianului. Nici pilotul şi nici copilotul său, Nicolas Gilsoul, nu au fost răniţi şi au ieşit singuri din maşina distrusă. Ei au fost totuşi duşi la spital pentru controale mai amănunţite, dar externaţi după câteva ore.

Thierry Neuville începuse Raliul din Chile cu un avans de 10 puncte în clasamentul general, în faţa campionului mondial din ultimii şase ani, francezul Sebastian Ogier (Citroen). În momentul accidentului, Neuville era pe locul al treilea în clasamentul cursei din Chile, Ogier era pe doi, iar lider era estonianul Ott Tanak (Toyota).

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe