Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment inedit în conferinţa de presă. Deac: "Nu ştiu, întrebaţi-l pe domnul Contra". Cum a reacţionat selecţionerul

VIDEO | Moment inedit în conferinţa de presă. Deac: "Nu ştiu, întrebaţi-l pe domnul Contra". Cum a reacţionat selecţionerul

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României se pregăteşte pentru cel de-al doilea meci din campania de calificare pentru Euro 2020. După înfrângerea din Suedia, tricolorii lui Cosmin Contra vor juca marţi, de la ora 21:45, împotriva reprezentativei Insulelor Feroe, care, în prima partidă a grupei, a pierdut în deplasarea din Malta, scor 1-2.

"Mă simt bine acasă, asta este cel mai important. Mă simt bine la echipa naţională. Sunt mândru că reprezint echipa naţională şi sunt mândru să reprezint aceste culori. (n.r. Dacă va fi titular) Nu ştiu, întrebaţi-l pe domnul Contra. (Intervine Contra) Ce vreţi să ştiţi? Dacă e titular? Da, este titular. Este obligatoriu să obţinem victoria, avem o grupă foarte complicată.

Ei nu sunt amatori aşa cum crede lumea, iar dacă nu vom trata meciul aşa cum trebuie, vom avea o partidă foarte grea. Important e să obţinem cele trei puncte, e clar că ne dorim să marcăm cât mai multe, dar cel mai important este jocul echipei şi să avem o atitudine foarte bună. Eu cred că am trecut peste înfrângerea cu Suedia, pentru că jocul din a doua repriză a demonstrat că echipa României este foarte valoroasă şi că se poate bate cu oricine. Mi-ar plăcea foarte mult ca stadionul să fie plin, pentru că nu în fiecare zi joacă echipa naţională la Cluj" , a declarat Ciprian Deac.

Afla mai multe despre: cosmin contraeuro 2020suediaromania 

viewscnt
Articole similare