Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment istoric în Bundesliga! Moukoko a devenit cel mai tânăr marcator din prima ligă germană. Noul fenomen de la Dortmund impresionează deja

VIDEO | Moment istoric în Bundesliga! Moukoko a devenit cel mai tânăr marcator din prima ligă germană. Noul fenomen de la Dortmund impresionează deja

Bundesliga

Comentarii

Germanul Youssoufa Moukoko a scris istorie în Bundesliga, în urma meciului Union Berlin - Borussia Dortmund, scor 2-1.

VIDEO | Youssoufa Moukoko a devenit cel mai tânăr marcator din Bundesliga la 16 ani şi 28 de zile

Talentatul fotbalist germanul, dar născut în Yaounde, în Camerun, a devenit cel mai tânăr marcator din Bundesliga, la 16 ani şi 28 de zile, în urma reuşitei frumoase din meciul cu Union Berlin. 

După ce a debutat în fotbalul profesioist la 16 ani şi o zi, în tricoul Borussiei Dortmund, Youssoufa Moukoko a reuşit şi primul gol în Bundesliga. În minutul 60, atacantul a dejucat jocul la offside al gazdelor şi a tras puternic sub transversală pentru istorie. 

Astfel, Youssoufa Moukoko a doborât recordul lui Florian Wirtz, de la Bayer Leverkusen, care marcase la 17 ani şi 34 de zile în Bundesliga, împotriva lui Manuer Neuer, într-un meci cu Bayern Munchen din sezonul 2019-2020. 

Youssoufa Moukoko e deja un fenomen la Borussia Dortmund, unde a marcat un număr uriaş de goluri la grupele Under. La U17, acolo unde a jucat când avea 13 ani, şi la U19, unde a fost între 14-16 ani, a înscris, în total, 141 de goluri, în 88 de meciuri, oferind şi 27 de pase decisive. 

Afla mai multe despre: youssoufa moukokoborussia dortmundyoussoufa moukoko borussia dortmund 

viewscnt
Articole similare