Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment istoric la AC Milan! A debutat Daniel Maldini, fiul legendarului Paolo. "Diavolii", doar egal cu Verona

VIDEO | Moment istoric la AC Milan! A debutat Daniel Maldini, fiul legendarului Paolo. "Diavolii", doar egal cu Verona

AC Milan

Comentarii

AC Milan nu a reuşit să o învingă pe Hellas Verona, dar fanii rossonero au putut asista la debutul oficial al lui Daniel Maldini, fiul lui Paolo Maldini şi nepotul regretatului Cesare Maldini.

Cu o victorie, Milan ar fi urcat pe locurile europene, lucru care părea imposibil în urmă cu o lună de zile. Dar absenţa lui Zlatan Ibrahimovic s-a văzut, iar "diavolii" erau conduşi după doar 13 minute, Faraoni marcând pentru nou-promovată. 

La pauză a fost egalitate, după o nouă reuşită a lui Hakan Calhanoglu. Verona a jucat cu un om în minus din minutul 68, după eliminarea lui Amrabat, iar Milan a atacat în valuri, ratând ocazii extrem de mari, însă fără succes. Meciul s-a încheiat 1-1, iar AC Milan este pe locul 8 în Serie A, cu 32 de puncte. 

Moment istoric la AC Milan! A debutat Daniel Maldini, fiul legendarului Paolo

În al treilea minut de prelungire, Stefano Pioli i-a oferit debutul oficial la prima echipă a lui AC Milan lui Daniel Maldini, fiul lui Paolo Maldini. În vârstă de doar 18 ani, Daniel evoluează pentru echipa primaveră a "diavolilor", însă din vara anului trecut se antrenează cu prima echipă şi este des inclus în lotul pentru partidele din Serie A. 

Cu numărul 98 pe spate, Daniel nu se asemeană cu tatăl şi bunicul său, fiind un playmaker veritabil, tehnic şi cu o mare pasiune pentru executarea loviturilor libere. Astfel, Milan a ajuns la a treia generaţie Maldini, iar viitorul tânărului Daniel este unul promiţător. 

Afla mai multe despre: daniel maldiniac milan 

viewscnt
Articole similare