Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment istoric pentru Clinceni. Academica, aproape de a juca meciul cu Craiova pe propria arenă. Cum arată noul stadion

VIDEO | Moment istoric pentru Clinceni. Academica, aproape de a juca meciul cu Craiova pe propria arenă. Cum arată noul stadion

Superliga

Comentarii

Două meciuri pe propriul teren urmează pentru Academica Clinceni. Însă, imediat după partida cu FC Viitorul, care va avea loc în acest weekend, duelul cu Universitatea Craiova ar putea intra în istoria clubului ilfovean.

Partida cu Universitatea Craiova, programată la finalul săptămânii viitoare, ar putea avea loc pe stadionul din Clinceni, care, de la începutul acestui sezon, a fost supus unor lucrări de modernizare, astfel încât arena să fie adusă la standardele Ligii I.

"De când a început campionatul, ne-am tot plimbat, Voluntari, Astra, Călăraşi. Practic, jucând numai în deplasare, nu este ok pentru tine. Ei se simt foarte bine aici, au spectatorii aproape şi contează foarte mult acest aspect. E clar că forţa lor va creşte în momentul în care acest stadion, mai ales la meciurile cu echipele de tradiţie sau echipele fruntaşe, acest stadion se va umple.

În Liga a II-a, din ce îmi aduc eu aminte, în afară de două egaluri, nu am pierdut niciun meci aici, cu absolut nimeni. Este greu să te bată cineva aici, dar e diferenţă între Liga a II-a şi Liga I. Chiar discutam şi eu cu domnul primar şi mai sunt anumite detalii de pus la punct, aşa că sunt şanse să jucăm meciul cu Craiova chiar pe acest stadion.

Dacă luni sunt lucrurile ok, nu cred că vor fi probleme. Nu am făcut un calcul, dar cel puţin 6 puncte cred că le aveam dacă jucam toate meciurile de acasă pe stadionul nostru" , a declarat Ilie Poenaru, antrenorul Academicii Clinceni.

Afla mai multe despre: clinceniliga 1 

viewscnt
Articole similare