Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Moment istoric pentru Radu Drăguşin, sub ochii lui Mircea Lucescu. Românul a debutat la Juventus şi în UEFA Champions League

VIDEO Moment istoric pentru Radu Drăguşin, sub ochii lui Mircea Lucescu. Românul a debutat la Juventus şi în UEFA Champions League

Juventus

Comentarii

Radu Drăguşin a debutat la Juventus şi în UEFA Champions League, sub ochi lui Mircea Lucescu, în partida Juventus - Dinamo Kiev.

În minutul 69, tânărul internaţional român a fost trimis în teren de Andrea Pirlo, în locul lui Demiral.

Cotat la doar 25 de mii de euro, Drăguşin (18 ani) a fost promovat la prima echipă de Andrea Pirlo, cel care i-a oferit acum şi şansa debutului la Juventus, chiar sub ochii lui Mircea Lucescu.

Drăguşin şi-a făcut apariţia pe teren la scorul de 3-0 pentru campioana Italiei.

Cine e Radu Drăguşin

Măsoară 1.92 metri înălţime şi joacă pe postul de fundaş central, poziţie pe care Juventus i-a promovat recent în fotbalul mare pe Daniele Rugani şi pe Mattia Caldara.

El a ajuns la Torino la doar 16 ani în schimbul a 265.000 de euro, fiind transferat de la Regal Bucureşti. Iniţial, Florin Răducioiu, antrenorul său, a vrut să-l ducă la Parma, însă mutarea nu s-a materializat. 

"Este fiul unei foste jucătoare de baschet, de aici fizicul său. În ciuda faptului că era mare, era un puşti timid, liniştit. Era deficitar din punct de vedere tehnic, am lucrat mult individual cu el. Mă bucur că a ajuns la Juventus, îi doresc succes, dar e un drum extrem de lung. La acest nivel, mai ales în Italia, trebuie să rămâi în permanenţă la un nivel înalt. Dacă ieşi puţin din formă sau nu te antrenezi aşa cum ţi se cere, te scoate imediat din echipă", declara Florin Răducioiu despre Drăguşin, pentru Telekom Sport.  

Afla mai multe despre: radu drăguşinjuventus 

viewscnt
Articole similare